[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Én is csak ajánlani tudom a természetes vitaminokat:)

Válasz

Koósné Kertész Adél üzente 14 éve

Igen valóban nagyon drágák ,de szerintem a gyógyszerek is hasonló árban vannak. Ennek a terméknek elfogadható az ára,van amikor olcsóbb.Az árfolyamtól függ.Olyan embertől kell rendelni aki beszerzési áron adja.
Ja és az előzőekben elfelejtettem oda írni,hogy nagyon jó a vérképzőrendszer működésének a fokozására,főleg a hölgyeknek.
Nekem azóta szuper a vérképem,nem vagyok vérszegény és vashiányos.
Nem vagyok tagja egyik MLM rendszernek sem !!!

Válasz

Farkas Éva üzente 14 éve

Való igaz, sokan használják a networköt reklámozásra, de ha nem beszervezés céljából írod, sztem nyugodtan megteheted.
az FL termékei pedig tényleg jók, csak mint általában ezek a típusúak, szinte megfizethetetlenek, még ha pont ez a tabletta nem is annyira drága.
amúgy én is használok ilyen termékeket, bár inkább a krémeket.

Válasz

Koósné Kertész Adél üzente 14 éve

Természetesen megosztom veletek a tabletta nevét ha érdekel.Csak azért nem írtam ide nehogy valaki azt higgye ,hogy reklámozni akarom.Én nem forgalmazom csak használom.
A Forever Living /aleo vera/ forgalmazza és zöldségtabletta a neve.
Nagyon jó az emésztésre és a gázos beleknek.80 DB TABL.3000 FT körül van,mikor mennyi az ára.Sokáig elég,naponta 3 tbl. az adag.Én ha nagyon puffadok egyszerre beveszem mind a hármat,de a gyerekeim és a férjem is használják ha nehezebb ételt esznek.

Válasz

Farkas Éva üzente 14 éve

Kedves Adél,
miért nem írod le ide a természetes alapanyagú tabletta nevét, hátha másoknak is segítesz ezzel.
üdv: É.

Válasz

Koósné Kertész Adél üzente 14 éve

Kedves Ágnes!
Nagyon kellemetlen dolog a puffadás,főleg egy kismamának.Bár én nem vagy terhes ,de én is hasonló problémával küzdök.Rátaláltam egy természetes alapanyagú tablettára ami nekem segít.Nem gyógyszer!!
Ha érdekel szívesen megosztom Veled.

Válasz

Farkas Éva üzente 14 éve

hát.. én nem szeretnélek elkeseríteni,de a végefelé egyre kevesebb hely van a hasadnak magának, hisz a baba sok-sok helyet foglal el.. nekem elég nehéz volt minden "pocakkal" kapcsolatos dolog, de mindenkinl más és más ez. reméljük nálad javul a helyzet.

Válasz

Molnárné Juhász Ágnes üzente 14 éve

Én nagyon szeretem a zöldségeket, jól is esnének, de gyakorlatilag mindentől felfúvódok, amit dél után eszek. Most vagyok félidős. Jobb lesz? Mert így nem szívesen eszek ilyesmiket, pedig tudom, hogy kéne. Mit gondoltok?

Válasz

jago melinda üzente 14 éve

en nagyon sok erdekeseget talalok ebben a kozosegben koszonom

Válasz

Farkas Éva üzente 14 éve

:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Hasznos dolgok vannak az oldalon!!! Amit tudni szeretne egy kismama mindent megtudhat!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szerintem nem csak a tápanyagok miatt fontos a terhesség alatti étrend, hanem mert a baba is megízleli a fontos ételeket, és később is szeretni fogja azokat. Én a saját gyerekeimen is észreveszem, mennyire máshogy táplálkoztam a két terhesség alatt. Azokat a dolgokat, amiket abban az időszakban fogyasztottam, nagyon szeretik.

Válasz